Головна » 2016 » Вересень » 1 » Літо у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку ім.Я.П.Батюка
12:33
Літо у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку ім.Я.П.Батюка

Канікули! Канікули! Настала пора.
Ніяких уроків у школі нема.
Відпочивай!
Цілий день майструй, читай,
М’яч у сітку забивай! Гуляй!
І нема завдань додому,
І не знають ноги втоми.

        Літо – найвеселіша для дітей пора року. Адже влітку найдовші та найцікавіші канікули. Неповторні тому, що пригоди літа не повторюються з року в рік. Стільки всього цікавого можна побачити та навчитись. А ще підрости, зміцнитися, порозумнішати. 

Літо 2015… Яке ж воно? Як  завжди: спекотне, веселе та щедре на зустрічі, цікаві розваги та відпочинок. Літо 2015принесло дітям  м.  Ніжина  радість спілкування та веселого відпочинку  в Позаміському закладі оздоровлення ім. Я.П. Батюка.

     Дуже добре, що в такому бурхливому житті, як сьогодні - є куточок, де завжди радо, теплим словом, доброю посмішкою, з відкритим, щирим,  серцем, зустрінуть любу дитину на відпочинок та оздоровлення.  І знову літо… Чудове. Тепле, щедре на посмішки, сонце. Наш табір знову розпростер свої могутні соснові віти, радо зустрічаючи ніжинських дітлахів.

     В таборі все як завжди:  неповторне озонове повітря; найдосвідченіші вихователі-ентузіасти, які виховають не тільки дітей, а й навчать майбутніх педагогів по-справжньому  відкривати серце дітям; оздоровчий режим, за яким слідкують чудові, відповідальні лікарі; ситна, калорійна їжа,  приготована не менш кваліфікованими, відповідальними кухарями.

    До послуг малечі  невеличка бібліотека з творами сучасних та класичних письменників, різноманітні чудові гуртки, які дозволять освоїти дітям техніку хендмейду, канзаши, топіарію( створення дерева щастя, поробок з натурального матеріалу, з відходів пластику; плетіння браслетів, валяння із шерсті); навчитись професійному виконанню сучасних та класичних танців; також розпочне свою роботу «школа театральної майстерності». На тих, хто не уявляє свого дозвілля без щоденних занять спортом, чекає футбольне поле, волейбольні та баскетбольні майданчики, гімнастичне обладнання, настільний теніс, захоплюючі турніри з шахмат та  шашок.

Ну і звичайно, який же відпочинок без купання. Для тих, хто насолоджується відпочинком в позаміському таборі – завжди є можливість освіжитись та повчитись плавати  в двох об’ємних басейнах, а найбільше наші діти полюбляють «обливанки» - чудові закалюючі  процедури в жаркі дні літа.            Приємного відпочинку Вам та вашим дітям.  Табір запрошує.  

 

Переглядів: 207 | Додав: pzov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar