Головна » 2016 » Червень » 22 » Літо у таборі 2016р.
09:45
Літо у таборі 2016р.

Літо – час ігор, розваг, свободи у виборі занять, зняття напруги, що

накопилася за рік, відновлення витрачених сил та здоров’я. Це період вільного спілкування дітей.

            Звичайно, що ніжинські дітлахи   з радістю чекають канікул, щоб знову зустрітись, відпочити та оздоровитись у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку ім. Я. Батюка, що знаходиться у смт. Вертіївка.  З ним вони пов'язують реалізацію своїх надій і мрій, можливість знайти нових друзів, зустрітися зі старими, вивчити незвідане, випробувати себе в незнайомих умовах, навчитися новій справі.

                   Начебто було тільки 1 червня і вертіівський ліс наповнився дитячим щебетом.…Та ось позаду 21 день і лунають слова ведучих:  «Шановні діти, протягом всієї зміни з вами працювали вихователі, лікарі,  фізрук, кухарі та багато інших людей, з якими ви познайомились або добре їх знали». Так, у таборі  швидко плине час. Життя вирує, кружляє  усіх нас. Дитинство, мрії, сподівання тут ростуть, буяють і завжди цвітуть. Протягом зміни робота в таборі включала в себе розумне поєднання відпочинку, праці, спорту з пізнавальною, естетичною, екологічною, оздоровчою діяльністю.

          Тому  питання літнього відпочинку дітей для нас – це школа, розташована на природі, де менше навантажується мозок, а більше працює тіло і святкує душа. Школа переїхала в літо. Нехай воно буде радісним і успішним .         Ст.вихователь          Муквич В.І.     

 

                                                             

Переглядів: 226 | Додав: pzov | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar