Головна » 2016 » Лютий » 08

Одним із улюблених свят дітвори в таборі є свято Івана Купала. Цей день так і назвали «Купальський день ». Із самого ранку діти брали участь у конкурсі «Козацькі розваги» та готувалися до вечірніх заходів, приурочених цьому святу.

      Невід᾿ємним атрибутом купальського свята є вінок. На жаль, у нас немає річки, тому діти зробили імпровізований струмок «Жива ріка» і по ньому пускали вінки.

     Наші дівчата протягом дня збирали квітки та готувалися до конкурсу «Найоригінальніший вінок табору». А яке ж свято без пісень, танців та вогнища!? А ще були справжні атрибути: Морена-лялька та Купало. Діти назавжди запам᾿ятають такі розваги, як «Знайди Івана» та  « Смуга пе ... Читати далі »

Переглядів: 211 | Додав: pzov | Дата: 08.02.2016 | Коментарі (0)

Історія будь-якого народу містить періоди, дати, які є вирішальними і доленосними в його житті. Ми повинні пам’ятати і не забувати героїчні сторінки  нашої  історії, яка пишеться зараз . Адже хто не знає минулого, той не вартий майбутнього.

         Вихованці  табору  Батюка  з нетерпінням чекали  зустрічі  з учасником бойових дій на сході Украіни, Семеновим  Юрій та його дружиною,  до речі, його син, Семенов Даниіл, оздоровлюється та відпочиває саме в нашому  таборі.

        Діти підготували концерт: співали пісні, декламували вірші та закликали всіх присутніх згадати у молитвах імена людей, які поклали свої голови за наше майбутнє, за життя д ... Читати далі »

Переглядів: 215 | Додав: pzov | Дата: 08.02.2016 | Коментарі (0)

Канікули! Канікули! Настала пора.
Ніяких уроків у школі нема.
Відпочивай!
Цілий день майструй, читай,
М’яч у сітку забивай! Гуляй!
І нема завдань додому,
І не знають ноги втоми.

        Літо – найвеселіша для дітей пора року. Адже влітку найдовші та найцікавіші канікули. Неповторні тому, що пригоди літа не повторюються з року в рік. Стільки всього цікавого можна побачити та навчитись. А ще підрости, зміцнитися, порозумнішати. 

Літо 2015… Яке ж воно? Як  завжди: спекотне, веселе та щедре на зустрічі, цікаві розваги та відпочинок. Літо 2015принесло дітям  м.  Ніжина  радість спілкування та веселого відпочинку  в Позаміському закладі оздоровленн ... Читати далі »

Переглядів: 235 | Додав: pzov | Дата: 08.02.2016 | Коментарі (0)